Magazin /magazin/vip
4370 ogledov

Novinarji RTVS: "Dogajanje se nekaterim pozna celo na zdravju"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 16:03 22.januar 2024.

    Mislim, da je na javni TV vse preveč oddaj, v katerih reklamirajo različne dodatke, s pomočjo katerih naj bi "čudežno" uredili/rešili vse morebitne zdravstvene težave. V glavnem gre za velik lari-fari, kar je gotovo jasno tudi ljudem, ki samo zaradi ...prikaži več dodatnega denarja dovoljujejo predvajanje takih Šalabajzerstev. Mislim, da bi Država morala javni RTV predvajanje takih oddaj enkrat za vedno PREPOVEDATI!!!

    • Ender3 16:51 22.januar 2024.

      bumbar11 👍 zadnji stavek veliko pove. Branijo pa se tako, da oglašujejo za dobro plačilo v vsebino oglaševalcev pa se ne vtikajo..In kdo bo posledično gledalce pranil pred zavajajočimi in neprimernimi oglaševalci . Ti pa ne skrivajo, da za 1€ ...prikaži več vložka dobijo 4 do 10 € dobička. Kdo torej ima korist v tem gnilem kapitalizmu.?

  • Avatar Leon
    Leon 17:41 22.januar 2024.

    "slavne 15-tice" pozna celo na zdravju. Poleg materialnih prikrajšan namreč prihaja do duševnih stisk, celo do bolezenskih stanj. Ob vsem naštetem pa v tem nismo le mi, ampak tudi naše družine, ki vse to preživljajo z nami," so zapisali in ...prikaži več se odzvali na RTV-jevo sporočilo za javnost z naslovom "RTV Slovenija ne ponižuje in ne izvaja maščevanja nad sodelavci Panorame".....hahahahaha parada smeha .

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 16:14 22.januar 2024.

    Voditeljstvo v paru iz ljubljanskega studija je vse prevečkrat podobno čvekanju prijateljev/znancev v dnevni sobi. Brez rdeče niti, včasih celo brez kančka soli. Samo razkazovanje Nizkocenovnega Narcisoizma. In še bi lahko našli področja za varčevanje, če je res tako hudo. ...prikaži več Gledalci, ki v največji meri vzdržujemo ta glomazni aparat, smo do spoštovanja našega denarja vsekakor več kot upravičeni. Čiščenja pa se morajo opraviti strokovno in v skladu z vsemi predpisi. Žal temu ni vedno tako.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 16:08 22.januar 2024.

    Vsekakor pa ni potrebno, da ima vsak TV program svoje uredništvo za informativni program. Ni nobene potrebe. Tudi bogati nismo tako, da bi si to privoščili. Sicer pa mislim, da je za varčevanje na tV SLO še veliko možnosti, recimo: ...prikaži več povsem nepotrebne so oddaje, kot je bila predstavitev pesmi za letošnjo Evrovizijo; oddajo Dobro jutro bi brez problema lahko vodil samo en voditelj. Zlasti bi bilo to zdravo za nas gledalce.......

    • Avatar Leon
      Leon 17:46 22.januar 2024.

      Tudi Pričevalci ,katere gledata samo Janez in druščina lahko itak izbrišejo .Kogar zanimajo dementni starci lahko gre v DOS na brezplačen ogled .

  • lojs 14:18 22.januar 2024.

    rtv naj javno izda podatek, koliko pokasirajo od oglaševanja ... na svetu ni javne tv, ki bi ves čas vrtela reklame , vsakih 15min ... pa ti so res nori do konca in naprej

    • Ender3 15:55 22.januar 2024.

      lojs 👍 v javnosti je tudi podatek o mesečnih plač 100 zaposlenih. Za to kar delajo in prejemajo niso ravno reveži. In nič ne zmorejo brez zvestih oglaševalcev po znanem reku...čez nekaj minut..Za nameček pa se ti v obraz smejijo..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.