Magazin > VIP
6288 ogledov

Samski strokovnjak razkril, ali uporablja aplikacije za zmenke

timotej strnad Planet TV
“Veliko rajši osebo spoznam v živo,” je povedal Timotej.

Eden od treh strokovnjakov v šovu Poroka na prvi pogled, Timotej Strnad, je nedavno za Žurnal24 priznal, da je samski, čeprav v šovu svetuje zakonskim parom, kako krmariti skozi zakon. Zagotovo pa je povpraševanje z ženske strani večje, sedaj ko je slavni televizijski strokovnjak. Ali je temu res tako?

“Sam se trudim držati ven iz javnega življenja. Na socialnih omrežjih ne sprejemam prošenj za prijateljstvo od ljudi, ki jih ne poznam. Veliko rajši osebo spoznam v živo,” je razkril Timotej, ki ne zaupa aplikacijam za zmenke. “Zdi se mi, da razvrednotijo prvotno spoznavanje, saj se šele v živo pokaže, kako se oseba vede, kakšen glas ima, kako se obnaša do drugih ljudi,” je dodal za Žurnal24.

Strnad, ki se s predstavnicami nežnejšega spola raje spozna v živo, meni, da spletne aplikacije povzročijo učinek spletne trgovine. “Samo podrsamo v levo in že se nam prikaže nova oseba, za katero menimo, da je boljša od prejšnje. Če osebo spoznam v živo, se lahko nanjo povsem osredotočim,” je povedal Timotej.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Pierre 15:10 28.april 2024.

    Nek jajceglavi bradač....navalite ženske!!!!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:13 28.april 2024.

    Ni še našel svojega princa.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:13 28.april 2024.

    Človek ki je v srednjih letih samski svetuje drugim . Bizarno