Slovenija /slovenija/crna-kronika
92 ogledov

40 hišnih preiskav, štirje pridržani

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 11:46 02.april 2013.

    Ljudje so tako neumni in naivni, da človek ne more verjet. Sicer pa, prav jim naj bo, zakaj so se pa prepustili svoji lakomnosti po denarju. Prav na to čustvo pri ljudeh računajo lopovi in jim seveda uspe. Nobeden ...prikaži več ekonomist me ne bo prepričal, da je v času recesije, vlaganje v neke investicijske fonde varno. To po logiki ne drži. Ko se svetovno gospodarstvo krči, se tudi vrednost naložb manjša. Skladi varnost naložb utemeljujejo s tem, da investicije čimbolj razpršijo, ampak še vedno je v času konjugture povprečje donosa minus.

  • Ronald Reagan 11:54 02.april 2013.

    Mirko, vse kar si napisal je res...razen dejstva ki si ga spregledal...da so te zadeve začeli delat leta 2005, ko še ni bilo ne duha in ne sluha o recesiji.

  • dragec 11:11 02.april 2013.

    NPU in hišne preiskave - kaj, pri vas jih še ni bilo???????

  • Fertel 11:40 02.april 2013.

    Te hišne preiskave so samo pesek v oči. Še nekaj let bomo morali počakati, da bo NPU znal spraviti skupaj tudi kazenske ovadbe. Ali kdo razen kurjih tatov sedi? Dajmo narod, vstati bo treba, da preprečimo tretjo fazo tajkunizacije!!!

  • pikijakob 15:38 02.april 2013.

    zavarovalnica maribor pa ni niti kaj boljša. tudi pri njih plačuješ, pa nič ven ne dobiš. samo njih pa zakon ščiti.

  • rogixl 21:33 02.april 2013.

    Naivnost Slovencev je res brezmejna. Pohlep nikoli ne prinese nič dobrega.

  • zic 22:07 02.april 2013.

    leta 2011 so se mediji razpisali kako je ta jure valant en sposoben podjetnik, pa tako mlad...vsi okoli smo se počutili totalne bebce, da nismo sposobni...kaj pa danes matr vam pisunska!!?? a sploh veste kaj delate, kaj pisarite, malo poglejte ...prikaži več nazaj kako ste ga opevali v oblake!!??

  • mirko 12:13 02.april 2013.

    Prav imaš in res je. Ali ni po tej logiki, ekonomski teoriji investicijskih skladov, predpostavljanje donosa zaradi predpostavljanja gospodarske rast, ta policijska in tožilska akcija na sodišču vnaprej obsojena na neuspeh ? Seveda je. Škoda denarja za to delo ...prikaži večo in policijske akcije.Sem sto procenten, da v nobeni pogodbi med vlagatelji in fondom, ni napisano da se vlagatelju 100% jamči varnost naložbe ali celo donos. In to je tisto za kaj je to delo policije in tožilcev samo breme davkoplačevalcev.

  • allstarr111 22:35 02.april 2013.

    Vse banke in zavarovalnica so v bistvu Ponzijeva shema, http://sl.wikipedia.org/wiki/Ponzijeva_shema samo oni to lahko delajo, običajnim ljudem pa to ni dovoljeno, ker je kaznivo. Oboji pa delajo na enak način da se ve !!!ssZdej eni so legalni drugi pa ne, ...prikaži veče, v čem je smisel tega morate ugotoviti sami, je pa to da imam prav dokazalo ravno zaprtje bank na Cipru teden nazaj, ko so banke onemogočile ljudi da dvignejo svoj denar, ker vedo da če vsi dvignejo svoj keš, banka propade tisti moment oz. še prej, pomojem že če ga dvigne 30-40% imetnikov računov, tako da vse svetovno bančništvo deluje po istem principu kot piramidni sistem, le da oni ne obljubljajo bajnih donosov ampak varnost vlog, visoke donose obljubljajo delniške družbe, in ves ta finančni svet deluje na enak princip., to je piramidna shema. Dokler je dotok svežega kapitala konstanten se piramida ne bo podrla, celo več je vlaganja v take sisteme, ker je narod pohlepen, nekateri poberejo velike zaslužke večina dobi ve se kaj LUL

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.