In kdaj bodo odpravljene krivice, ki jih je ZUJF prinesel upokojencem? Odmerni odstotek za Izračun pokojnine je bil s tem znižan iz 75 % na 57% in ta odstotek velja še danes. S tem je bila prizadejana krivica tisočem upokojencem,… ...prikaži več, ki že tako ali tako živijo v mizeriji ! Vsi ostali so si že zdavnaj z dvigi plač popravili učinke ZUJFa, medtem ko upokojenci ostajajo še naprej v isti revščini !
Ja naj se naši mladi malo bolj potrudijo pri otrokih. Kajti mi smo država, kjer zaposleni pridno delajo za družine južnih bratov in maso njihovih otrok.🤔
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Kaj bodo obdavčli pri zaposlenih? Nekaj bi lahko spet na novi vzeli. Da bo še manjša zaposlenost.
In kdaj bodo odpravljene krivice, ki jih je ZUJF prinesel upokojencem? Odmerni odstotek za Izračun pokojnine je bil s tem znižan iz 75 % na 57% in ta odstotek velja še danes. S tem je bila prizadejana krivica tisočem upokojencem,… ...prikaži več, ki že tako ali tako živijo v mizeriji ! Vsi ostali so si že zdavnaj z dvigi plač popravili učinke ZUJFa, medtem ko upokojenci ostajajo še naprej v isti revščini !
Sandi, tudi delovna raja smo bili z ZUJF-om oškodovan. Veliko - pa niso NIKOLI vrnili, kajne JAJO?
Vprašaj kharla, kdaj bodo vrnili razliko. JJ vam daje, pa pljuvate čez njega, jaz bi vam vse vzel. Pa se pri karletini pritožite.
Kateri bedak je pa prilepil tabelo? A imate upokojence za butalce, da si ne znajo izračunati dva odstotka spremembe? V čem je fora?
Kdaj se bo kdo zavzel za mlade družine? Vkolikor teh nebo nebo ponzije! Penzijo pa vsem enako 800e in konec. Ne pa po par jurjev zakaj že?
Ja naj se naši mladi malo bolj potrudijo pri otrokih. Kajti mi smo država, kjer zaposleni pridno delajo za družine južnih bratov in maso njihovih otrok.🤔
Janez čemu penzije vsi enake? penzije so že vredu zasnovane, kolikor vplačaš toliko dobiš. Robin, podpišem!!!!
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun
Mesec se nestrinja ker je faliran kot Marjan DESUSpa Juršo čaka kam bo šel.
Se pravi na mesec bom dobil 60 EUR več 😂😂😂
Žalostno.. lahko bi več..
blayo še ne dolgo nazaj si se hvalil, da delaš v laboraoriju izven slo. Maš smolo, ker nimam spomina zlate ribice....
Kaj ima pa pokojnina veze s tem kje trenutno delaš?
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com