Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Bosta kos FB-generaciji?

Beavis & Butthead Arhiv MTV
Kontroverzna risana najstniška nergača se v četrtek po 14 letih vračata na TV zaslone. Pri nas ju bomo gledali šele januarja.

Beavis & Butthead sta bila risana lika televizijske hiše MTV, ki so ju predvajali med letoma 1993 in 1997 ter sta s svojimi značilnimi pripombami komentirala glasbene videospote. V 90. letih sta med najstniki uživala kultni status, zdaj pa se po 14 letih molka vračata na male zaslone, in to posodobljena, saj se bosta – v duhu časa – lotevala tudi posnetkov na portalu YouTube. Čeprav se bosta na ameriški MTV vrnila že prihodnji teden, ju bomo lahko pri nas gledali šele v prvih tednih novega leta.

Njun stvaritelj ima 49 let

Njun stvaritelj Mike Judge jima je posodil tudi glas. Med svoje vplive ga štejeta tudi Trey Parker and Matt Stone, ustvarjalca serije South Park. Judge je v ponedeljek dopolnil 49 let, kar pomeni, da bo prihodnje leto srečal abrahama – zato so nekateri skeptični, ali današnji generaciji Facebooka (FB) sploh lahko ponudi še kaj, kar jo bo zanimalo oziroma prilepilo pred televizor.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.