Magazin > Horoskop in Numerologija
1 ogledov

NuMeRoSKoP od 13. do 19. februarja 2012

Lili Sorum Anže Godec
V Življenju se vedno učimo in nadgrajujemo znanje. Ko se otepamo, pravzaprav sami sebi otežujemo proces učenja, rasti in nadgrajevanja nas samih. Pomembni ste. Zakaj bi zaspali v vsakdanu?

Število življenjske poti 1
Zaupajte v svoje znanje in sposobnosti, vendar jih ne precenjujte. Pomembno je, da se zavedate tako svojih pozitivnih kot manj pozitivnih lastnosti.

Število življenjske poti 2
Posvetite se sebi. Sklenite krog, ki ste ga začeli pred osmimi leti. Katere želje ste potlačili, se jim odrekli; pospravili v ''predal nekoč''? Čas je zdaj.

Število življenjske poti 3
Bodite samozavestnejši, okrepite se. Kako? Izpopolnite svoje znanje, veščine. Suverenost nam ni prirojena. Temelji na zaupanju v naše znanje.

Število življenjske poti 4
Po kom se zgledujete? Kdo je Vaš vzornik? Zakaj? Katere vrline cenite? Jih sami pri sebi razvijate ali le občudujete druge? Izbira je popolnoma Vaša. Kdo ste?

Število življenjske poti 5
Kako izražate tisti del Življenja, kjer ste močni in podkovani? V čem je Vaše znanje še posebno močno? Po čigavih merilih? Bolj zaupajte sami vase. Zdaj.

Število življenjske poti 6
Čas prevzemanja odgovornosti za svoja dejanja, lepa in manj lepa. Življenje samo poskrbi, da kadar trmasto ne priznamo svojih napak, nam jih predoči.

Število življenjske poti 7
Kako močno je Vaše zaupanje vase? Stojite za svojimi besedami, trdno verjamete v načela, za katerimi stojite? Če je odgovor ne, potem se vprašajte, zakaj.

Število življenjske poti 8
Kako močno zaupate v temelje svojega Življenja? Na čem in kako gradite? Prevevala Vas bodo močna čustva, povezana z domom in družino. Pomemben del Življenja ste.

Število življenjske poti 9
Strokovnjak. Vsak izmed nas je strokovnjak nečesa. Torej? Katera stroka je Vaša odlika? Zaupanje izvira iz Vas. Kljub morebitnim negativnim izkušnjam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.