Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: Žabica

numerologija Shutterstock
Pišem vam, ker menim, da imam nesrečo v ljubezni.

Do zdaj sem namreč imela samo 2 "resni" zvezi, ki ju nisem jaz končala. Kar me ne moti toliko kot dejstvo, da če se zaljubim, mi določena oseba tega ne vrača (čeprav po navadi kaže več kot le naklonjenost ali pa se, v konkretnem primeru, vmeša druga punca in jaz nisem več zanimiva). Imam občutek, da se me fantje bojijo in zaradi tega nihče nič ne upa storiti – vsaj od tistih, ki so mi všeč – pa naj pojasnim, da nisem nobena zverina, samo rada se smejim. Mi lahko prosim poveste, če imam kakšne karmične dolgove, da mi nikoli ne uspe nobena zveza in sem na koncu vedno prizadeta? Oziroma, kako naj se ravnam na tem področju? V upanju na vaš odgovor se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Odgovor: Numerologija temelji na osebnih številih, podobno kot astrologija na natalni karti. Ko nas zanimajo srčne zadeve, se poglobimo v Število duše, vaše je 1. To pomeni, da ste zelo samostojni in verjetno ta del moške skrbi. Rekla vam bom takole: ob sebi potrebujete močnega moškega, ne pa copate. Zato naj vas ne skrbi, ko se veza konča. Dolgoročno tudi vi ne bi bili srečni ob nekom takem. Imate Število življenjske poti 3, ki pa kaže na vašo kreativnost in senzibilnost. Ste ranljivi, a ko govorimo o življenju na splošno, vas motita agresija in grobost. Ko pa ste v odnosu, ste odločni. Da, rada se smejete, to je čudovit opis števila 3; ampak ko se razjezite, pa morda ne vidite v enaki meri izraženih emocij.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.