Magazin > Horoskop in Numerologija
9684 ogledov

Pripravite se! To nas čaka junija!

Ljubljana Profimedia
Junij je mesec ljubezni do sebe.

Mesec ljubezni do sebe tokrat prinaša povečano potrebo po svobodi, zato lahko pričakujemo tudi razhajanja in pa čustveni odmik. Dobra novica je, da nas energije meseca spodbujajo, da smo bolj drzni, strastni in pa avtentični, zato si predvsem samski lahko obetajo možnost avanture, vezani pa bolj vroče noči.

Čustva nihajo. Naša čustva bi lahko hitro nihala, zato bi to lahko za mnoge bil čas kratkotrajnih romanc, ki so bolj kot obljuba večnosti, pravzaprav lekcija ljubezni. Ljubezen ne boli - odnos in pričakovanja so tista, ki so lahko toksična. Kaj sploh je v resnici brezpogojna ljubezen in ali to res pomeni, da sprejemamo vsako vrsto obnašanja?

Eksperimentirajte. Energije bodo naklonjene eksperimentiranju, predvsem na področju čutnosti. Lekcija je ozavestiti, česa si želimo in kaj želimo zgolj izkusiti. 

Ven iz cone udobja. Zdaj ni čas, da bi ponavljali venomer isto in se nato kujali, da so isti občutki in rezultati. Aktivno raziskujte, kaj lahko v vsakodnevnih, navzven nepomembnih opravilih spremenite, da bo dolgoročni rezultat drugačen. Zdaj ni čas za rutino, temveč obratno, za drzno pustolovščino!

Prepovedano bo mamljivo. Energije nas podpirajo v raziskovanju sebe, svojih vrednot in pa nepotešenih želja.  Čustveno močan mesec, ki bi lahko prinesel tudi več željo po skoku čez plot in definitivno v vseh nas prebujal radovednost ... kaj bi lahko še več doživeli – na vseh področjih.

Pojavlja se vprašanje: kaj zamujam?
Ali resnično živimo svoj polni potencial? Redko. 
Dogodki meseca junija nas bodo spodbujali, da se predramimo. Seveda bomo mnogi tako dobili občutek, da bo življenja kar jutri konec in, da so neverjetno veliko dovolili, da jim spolzi skozi prste.

Vsi bomo nekoliko uporniški
Pričakovati je, da se bomo vsi na trenutke vedli nekoliko bolj najstniško in našim letom ne najbolj primerno. Za vse, ki si nikoli ne dovolijo zabavati, je to dobra novica. Za vse čustveno nezrele, pa ne tako super novica (ali bolje rečeno za njihovo okolico).


Datum 6. 6. 
Dan pred nas postavlja vprašanja:
Ali znamo biti mi doprinos sebi ali le drugim?
Znamo sprejeti kompliment, darilo, pomoč - brez slabega občutka?
Znamo v resnici zrelo postaviti mejo?


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.