Svet
2197 ogledov

Dojenčka vrgli skozi okno

Požar Dallas Youtube
Reševali so se pred ognjem.

Šest ljudi, med njimi tudi dojenček, se je v Dallasu moralo reševati s skokom skozi okna stavbe v Dallasu, ki so jo zajeli ognjeni zublji. Vsi so se k sreči rešili brez večjih poškodb, dogajanje pa so prisotni posneli.

Ko je stavbo zajel ogenj, ki je šesterici preprečeval, da bi se rešili na varno, so sosedje pred stavbo začeli polagati vzmetnice, da bi jim tako ublažili doskok. Dva človeka sta pri tem utrpela poškodbe, a te niso življenjsko ogrožujoče.

Kmalu zatem so na prizorišče prispeli gasilci, ki so požar pogasili.

V Kaliforniji omejili požar

Oči ameriške javnosti so medtem še vedno uprte v Kalifornijo, kjer so gasilci skoraj že popolnoma omejili požar, ki je do včeraj terjal najmanj 84 smrtnih žrtev, še vedno pa po zadnjih podatkih pogrešajo 563 ljudi, je poročala STA.

Število pogrešanih zadnje dni močno niha, saj pri iskanju umrlih vlada zmeda. Največ ljudi so pogrešali v soboto, 1276, v ponedeljek je nato ta številka padla na 699 in se v torek spet povzpela na 870.

požari Kalifornija Število žrtev narašča Svet "Videti je kot vojno območje"

Požar, ki je izbruhnil 8. novembra, je severno od Sacramenta uničil 61.500 hektarjev površin in več kot 13.600 stanovanjskih stavb.

požari Kalifornija | Avtor: Profimedia Profimedia

Požar v ZDA Vsaj 42 mrtvih Svet Večina je umrla v avtomobilih med poskusom bega Kalifornija požar Opustošenje v Kaliforniji Svet "Mislila sem, da bom umrla. Hlače so mi že gorele"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • aleonora 11:40 23.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>> www.WebJob33.Com