Avto
24 ogledov

Bolt po zmagi v Oslu razbil BMW M3

Husein Bolt in njegov M3 Facebook
Najhitrejši Zemljan Usain Bolt je morda strela na atletskih stezah, a na cesti bi res moral prenehati tekmovati. Po zabavi, na kateri je proslavljal četrtkovo zmago atletske diamantne lige, je uničil še drugega BMW M3. In to vpričo svojega velikega tekmeca.

V četrtek je Usain Bolt v teku na 100 metrov v cilju zmagoslavno dvignil roke v zrak, saj je v Oslu s časom 9,79 dober mesec pred olimpijado tekmece pustil daleč za seboj, vključno s kolegom iz jamajške reprezentance Asafo Powellom, ki je bil po tekmi vidno razočaran. Dvojec si je ob povratku v domovino dal duška in je prvo ter drugo mesto proslavljal v nekem klubu.

Ob povratku domov pa je svetovni rekorder iz neznanega razloga s svojim M3 treščil v zaščitno ograjo in po fotografijah s socialnih omrežij sodeč storil kar veliko škode. Ironija je bila, da je bil z njim na cesti tudi Powell, le da je svojega mercedes-benza AMG vozil pred Boltom. Okoliščine nesreče niso znane, tako da se ne ve, ali sta atleta na cesti uprizorila drugi polčas rivalstva.

Policija: Ne bo protekcije

Viri blizu Bolta so za Jamaica Observer povedali, da se 25-letnik v nesreči ni poškodoval in da v miru počiva doma. Šampion gor ali dol, jamajška policija je sporočila, da bo Bolta obravnavala tako kot vsakega drugega državljana in da mu denarna kazen ne uide. Verjetno pa si jo bo privoščil precej lažje kot velika večina njegovih sodržavljanov.

Leta 2009 je Bolt s svojim prvim M3 zletel z avtoceste in si poškodoval nogo. K sreči niti takrat ni šlo za hujšo poškodbo, ranjen je bil le Boltov pregovorni ponos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.