Avto
14 ogledov

Clio RS je popil red bull

Clio RS red bull
1/6
Renault
Renault je najavil prihod posebne izvedenke clia RS z imenom red bull racing RB7. Gre za čaščenje lanskoletnega konstruktorskega naslova v formuli 1.

Odlikuje ga posebna barva "profond black" z rumenimi detajli, kot denimo valovita prečka prek vstopišča za zrak in ohišja vzvratnih ogledal. Prek strehe se razprostira karirast vzorec, dodani so napisi Red Bull Racing Team.

Znotraj tega francoskega bika od običajne različice ločijo posebni Recarrovi sedeži in prikazovalnik informacij o trenutnih zmogljivostih, denimo pri posepeševanju.

Motor ostaja dvolitrski atmosferski v močjo 147,5 kW (203 KM), ki jih doseže pri visokih 7.100 vrtljajih. Navora je za 215 Nm. Končna hitrost je 225 km/h, pospešek pa 6,9 sekunde.

Po dosedanjih vesteh bodo posebno izvedenko ponudili le na trgih Francije, Španije, Belgije, Avstrije in Švice, v Franciji pa bo začetna cena 27.900 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.