Avto
40 ogledov

Dvoletnica stekla pod vozeči avtomobil

Deklica je stekla pod avto Youtube
Na spletnih omrežjih je zaokrožil neverjeten posnetek deklice, ki je stekla na cesto naravnost pod avtomobil. In ne samo to, ko je čez njo zapeljal prvi športni terenec, je ni opazil niti voznik v drugemu za njim. Vseeno ima zgodba srečen konec.

Mnogo starši so v strahu, da bi jim otrok pobegnil na cesto, pred avto. Posledice so lahko katastrofalne, srečni konci, kot ga ima dogodek na Kitajskem, pa so redki. Videoposnetek je nastal v pokrajini Sečuan na jugovzhodu Kitajske. Dveletna deklica je stekla na zelo prometno cesto. V trenutku, ko se je pojavila izza vozila na nasprotnem voznem pasu, je prednjo zapeljal velik Toyotin športni terenec in zapeljal čeznjo. V prvem trenutku se zdi, da jo je povozil, a je imelo vozilo tako visoko odmaknjeno karoserijo od tal, da je ni oplazilo. A tu zgodba še nima konca, saj je za terenskim vozilom pripeljalo še eno terensko vozilo, ki je prav tako zapeljalo čez deklico. Dvoletnica je imela srečo tudi v drugo.

Policiski inšpektor Guo Wei je izjavil, da voznik prvega terenca zaradi mrtvega kota ni mogel videti deklice: "Razdalja med otrokom in drugim vozilom je bila prekratka, da bi voznik opazil deklico." Lokalni mediji poročajo, da je deklica utrpela le lažje poškodbe na glavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.