Avto
950 ogledov

Katero božično drevesce v kateri avto

Prevoz smrečice Profimedia
Pri Škodi so dilemo rešili na duhovit način.

Kako pripeljati domov božično drevesce z avtom? In še nepoškodovano povrh? Pa avto tudi ... Dilemo, ki je v teh dneh zelo aktualna, so pri britanski izpostavi Škode na duhovit način olajšali z infografiko. Na njej lahko vsak oceni, kako veliko smreko bo lahko pripeljal domov s svojim avtom glede na prostornino prtljažnika s podrtimi sedeži in njegovo dolžino.

Škoda in smrečica | Avtor: Škoda Škoda

Najbolj preudarni z nakupom morajo biti seveda lastniki fabie in kamiqa, ki se morajo zadovoljiti z do 1,4 metra visoko smreko, če ne želijo, da jim štrli skozi vrata. V karoqu in scali lahko računajo na meter in pol, v električnem enyaqu in karavanski octaviji pa že skoraj 1,7 metra. Presenetljivo je mogoče z limuzinsko octavijo domače osrečiti celo z daljšo, kar 1,8 metra dolgo smreko. Brez konkurence pa sta limuzinski in karavanski superb, v katera je mogoče naložiti dvometrskega iglavca. 

Prevoz novoletne jelke novoletna jelka Avto Prevoz novoletne jelke naj bo varen

Seveda je mogoče smreko vedno naložiti tudi na streho, če le poskrbimo za ustrezno zaščito.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.