Avto
23 ogledov

Ker se je dotaknil njegovega audija, ga je vrgel čez ograjo

Rusija Youtube/Marginalia
Da, tudi to je mogoče. Ker se je pešec dotaknil njegovega avtomobila, ga je lastnik lastnoročno vrgel čez ograjo v vodo.

Od kod drugod kot iz Rusije oziroma Sankt Petersburga prihaja posnetek kamere na armaturki, ki je bil po datumu sodeč posnet na začetku meseca.

Neki 44-letni pešec je prek prehoda prečkal cesto, pri tem pa se je po kasnejših ugotovitvah z nogo dotaknil audija, v katerem je sedel nek poslovnež. 30-letnemu lastniku štirih krogov se je popolnoma "odpelo," saj je planil iz avta, tekel za pešcem, ga udaril v obraz. Na posnetku je nato vidno, kako je pešca za finale vrgel prek ograde v spodnji kanal, napolnjen z vodo. 

K sreči je 44-letnemu pešcu, ki je po poročanju The Guardiana nekoliko umsko prizadet, uspelo splavati na suho, od koder so ga odpeljali v bolnišnico. Voznika so kasneje pridržali, sedaj mu grozi 11 let zaporne kazni zaradi poskusa umora. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Žurnalček 16:33 23.oktober 2015.

    Ni treba nikamor po Rusiji gledat , kajti isto se je zgodilo pred 5 dnevi v Mengšu , ko je lastnik Audija LJ-999-SI ustavil in z dvemia udarcema knokavtiral kolesarja !

  • marabunta 09:41 23.oktober 2015.

    ta je bolj za umobolnico kot zapor, psihič...

  • Skippy 09:31 23.oktober 2015.

    Zaradi dotika pleha? Ko se ga močen naliv, sneg ali blato bolj močno dotakneta?