Avto
8 ogledov

Najbolj absurdna prometna nesreča leta?

Letenje po zraku Youtube/Dennis BT
Voznik VW sharana verjetno prvi hip še sam ni dobro vedel, kaj je storil narobe. V nekem trenutku se je lotil prehitevanja, v drugem že leti po zraku.

Dogajalo se je minule dni na podeželju severovzhodne Romunije, na močno pokrpani cesti, ki bi se je sramovali celo v Sloveniji. Povrh vsega so bile razmere zelo spolzke.

Voznik sharana se je lotil prehitevanja malega tovornjaka, a je manever vzel preveč na široko. Ko je skušal popraviti, pa sta se vozili preveč približali. Še pregrob trzljaj z volanom in iz sestavin je nastal izvrsten recept za katastrofo, ki jo je dodatno začinila še obcestna bankina. 

Verjetno si voznik v sharanu ni mislil, da se bo tega dni peljal na vlakcu smrti s salti in vzdolžnimi ter prečnimi obrati. No, nesrečo je preživel. Pestro postane nekje od 30 sekunde videa dalje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • vzev 17:41 19.december 2015.

    Zakaj pa ljudje kupujejo te enoprostorce, ki so popolnoma nestabilni, da te je že pri najmanjšem vetru strah, da se ti bo avto prevrnil. Če bi bil tole nek karavan ali limuzina se kar takega nebi zgodilo.

  • STF 13:55 19.december 2015.

    Tole mi razlozi 99% nesrec ki se dnevno dogajajo med Ptuj - Ormoz, kjer je ravna cesta sredi polja (kot tole).