Avto
4325 ogledov

Napihovalka, ki avto ščiti pred praskami, točo, ognjem ...

Toča, razbit avto bralka
Na trgu se je pojavil nov izdelek za zaščito avtomobila. Gre za napihljivo kapsulo, ki naj bi avtomobil zaščitila pred številnimi zunanjimi nevarnostmi.

Podjetje Car Capsule je predstavilo napihljivo kapsulo, ki se napihne v ogromen mehur. Izdelana je iz PVC-ja (termoplastičnega materiala), napihne se v pičlih treh minutah in naj bi bila odporna na ogenj, rezilo noža, celo na opeke ali pa strešnike, ki bi lahko padli z zgradbe pod katero je parkirano vozilo, pravijo pri podjetju. Kapsula ima posebno zaščitno prevleko, zato ščiti vozilo tudi pred prahom.

 | Avtor: Youtube Youtube

Pri podjetju, ki je predstavilo inovacijo, pravijo, da, ko parkirate avto, nikoli ne veste, kakšnim tveganjem je vozilo lahko izpostavljeno. Lahko so to zgolj ptičji iztrebki. Vsi zunanji dejavniki so neizogibni in vplivajo na stanje karoserije, laka in vzdrževanja vozila. Ameriško podjetje je na svojem spletnem portalu objavilo tudi več video posnetkov, v katerih testirajo učinkovitost napihljive prevleke.

"Poleg tega ima izdelek trpežno podlago, ki ne pušča madežev, kar daje vašemu avtomobilu maksimalno zaščito v prihodnjih letih. Postavite ga kamor koli v zaprtih prostorih, kot so garaže ali skladišča, in nikoli več ne skrbite za varnost svojega vozila," ugotavlja proizvajalec.

Navedli so tudi ceno, ki je med 500 in 800 evri.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.