Avto
125 ogledov

Oven motoristu pokazal, kdo je glavni

Oven in motorist Youtube
Prav neustrašno je deloval oven, ki se je nekje na novozelandskem podeželju postavil na sredo poti, ko je po njej pridivjal in priropotal adrenalina željni motorist.

Motorist, ki je na čeladi nosil kamero, je upal, da se bo žival prestrašila večje in hrupne kombinacije stroja in človeka, a je pri ovnu naletel na drugačen odziv. Zasedel je križišče in se ni imel namena umakniti, nasprotno, pripravil se je na spopad.

Volneni kosmatinec se je v nekem trenutku zagnal in treščil v motor s tako silovitostjo, da je ta z voznikom vred telebnil po tleh. Motorist se je nato spopadel z ovnom še v rokoborbi, a tudi v tej disciplini je oven kazal največjo zagnanost, da vsiljivca ne bo spustil mimo sebe, in ga začel loviti po gozdu kot prestrašenega zajca.

Na koncu je motoristu vendarle uspelo najti orožje, ki je ovna nekoliko umirilo. S suho palico mu je mahal pred očmi, tako da se je žival nekoliko umaknila po poti. Takrat je motorist izkoristil priložnost in pobegnil po prašni poti v smeri, od koder je prišel. Dvoma o zmagovalcu dvoboja ne bi smelo biti!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.