Avto
4024 ogledov

"Pojdite raje na nekaj pijač, avta ne boste dobili nazaj"

Požar v garažni hiši
1/4
Epa
Velik požar je v Veliki Britaniji uničil kar 1.400 avtov.

Pisali smo že, kako si bo vstop v novo leto okoli 1.400 lastnikov avtomobilov še posebej zapomnilo, saj so izgubili svoje vozilo v velikanskem požaru v garažni hiši v Liverpoolu. Ogenj je izbruhnil v enem izmed parkiranih avtomobilov, nato pa se razširil nad celotnim večnadstropnim objektom. 

Gasilci so se vso noč trudili omejiti požar, da ne bi zajel še bližnjih stanovanj, in k sreči jim je to uspelo. V požaru ni bilo ranjenih, nastala pa je ogromna gmotna škoda. Parkirišče, ki lahko sprejme do 1.600 vozil, je bilo namreč skoraj povsem polno zaradi silvestrskih prireditev v bližini.

Eden od lastnikov je za BBC opisal, kako je pustil svoje vozilo v garaži in ob povratku naletel na obsedno stanje. Vprašal je gasilca, kaj se dogaja in ta mu je pojasnil, da je celoten objekt v ognju. "Vprašal me je, v katerem nadstropju imam avto in povedal sem, da v šestem. Nato mi je rekel: 'Najbolje, da greste še na nekaj pijač in praznujete vstop v novo leto, saj vašega avta ne boste več dobili nazaj'".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.