Avto
16 ogledov

Posneli so si nesrečo ferrarija

Nesreča ferrarija Youtube
Trije samozavestni mladci so se v ferrariju california vozili po Maranelu, rojstnem mestu rdečih vrancev. Vožnja pa se je v eni od ulic končala z glasnim udarcem in ploho italijanskih kletvic.

Morda še najbolj komično pri vsem tem je, da je trojica, ki je imela na avtomobilu nameščeno kamero, posnetek nesreče objavila na svetovnem spletu in tako neumnost obelodanila "urbi et orbi".

Vse je zakrivil voznik, ki glede na reakcije sovoznika tako med vožnjo kot po nesreči ni bil lastnik rdečega lepotca.

Po nič kaj počasni vožnji skozi križišča ene od vpadnic mesta je očitno še pod vplivom adrenalina v eno izmed ulic pripeljal z veliko hitrostjo, nato pa še pohodil plin. Zadek avtomobila z osemvaljnim motorjem pod pokrovom je izgubil stik s podlago, epopeja pa se je končala v betonski ograji ene od hiš. Trk je kamera obelodanila po približno treh in pol minutah videoposnetka.

"Počasi, sem ti rekel! Prekleto! Počasi! Prekleto! ..." so iz najstarejšega člana druščine letele psovke. O dobesednem prevodu kletvic pa ne bi ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.