Avto
902 ogledov

Rolls-Royce zavit v črno, vsi so šokirani

rolls-royce la rose noire droptail Rolls-Royce
Nekdanjega britanskega glavnega oblikovalca pri Rolls-Royceu Iana Camerona so našli mrtvega na pragu njegove 3 milijone evrov vredne graščine. 74-letnik je bil zaboden. Policija je sprožila lov za njegovim morilcem, potem ko je žrtvina žena 'skočila čez zid, da bi pobegnila napadalcu'.

74-letnega Iana Camerona so v petek zvečer odkrili mrtvega v njegovem domu v Nemčiji, poročajo lokalni nemški mediji. Tragični dogodek se je zgodil v hiši nekdanjega avtomobilskega oblikovalca v Herrschingu ob jezeru Ammersee na Zgornjem Bavarskem. Žena pokojnika Vereni Kloos je preskočila zid, da bi pobegnila. Stekla je do sosedov in poklicala policijo.

Cameron je bil strokovnjak za starodobne avtomobile, pri Rolls-Royceu pa se je upokojil leta 2013. V avtomobilskem podjetju je bil zaposlen 20 let, delal pa je na oblikovanju modelov, kot so BMW serija 3, Z8, rolls-royce phantom in ghost.

Policija je dogodek označila za "nasilen zločin", za zdaj pa je znano, da je napadalec peš pobegnil iz hiše. Policisti napadalca še niso izsledili.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.