Avto
16 ogledov

Strupeni BMW za motoGP

BMW serije 1 M Coupe
1/39
Žurnal24 main
Novi BMW serije 1 M coupe bo v letošnjem prvenstvu najboljših motociklistov sveta služil kot varnostno vozilo. Prvič se je predstavil minuli konec tedna na otvoritvi sezone na VN Katarja.

BMW serije 1 M coupe MotoGP safety car poganja šestvaljni TwinPower turbo motor z močjo 250 kilovatov (340KM). Avtomobil je lažji od standardnega modela.

Zasluge gredo dejstvu, da ima le dva sedeža, ima pa tudi nova polikarbonatna stekla. Del paketa sestavljajo novi spojler spredaj, veliki zložljivi spojler zadaj, nov pokrov motorja z izrazitejšimi odprtinami za zrak, titanium dirkalni izpušni sistem, črna 19-palčna aluminijasta platišča s pnevmatikami dimenzij 255/35 spredaj in 285/30 zadaj, zaščitno varnostno kletko, M športni volan oblečen v alkantaro, dva dirkalna sedeža, izboljšano podvozje in nove zavore.

Tukaj se lahko prijavite za tekmovanje za najbolj varčnega voznika in si z nekaj spretnsoti privozite opel astro ecoflex v trajno last.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.