Avto
880 ogledov

V brezplačno uporabo dobili devet avtov

civilna zaščita Saša Despot
Podjetje svoji regiji v težkih časih pomaga s tem, kar lahko.

V teh izjemnih časih še posebej izstopajo posamezniki in podjetja, ki po svojih močeh pomagajo vsem, ki se trudijo z ukrepi v boju proti epidemiji.

Podjetje Trgo ABC se je odločilo, da lokalnim ustanovam na svojem prodajnem področju ponudi pomoč s tistim, kar imajo. Pričeli so v Kopru, na sedežu družbe, nadaljevali pa pri upravnih institucijah na celotnem prodajnem področju, ki ga pokrivajo s svojimi prodajno-servisnimi centri.

Trgo ABC | Avtor: Trgo ABC Trgo ABC

Potreb po vozilih, ki jih imajo v tem trenutku, tovrstne organizacije zaradi raznih transportov ne morejo pokriti z lastnim voznim parkom. Zato je ekipa Trgo ABC svoj vozni park ponudila v koristne namene reševanja težav, ki jih epidemija povzroča.

Za službe civilnih zaščit in občinskih služb v občinah Koper, Nova Gorica, Tolmin, Sežana, Hrpelje-Kozina in Ilirska Bistrica je v brezplačno uporabo namenila skupaj devet avtov znamk Renault, Dacia in Nissan. 

Vozila so bila predana v uporabo povsem brezplačno in predvidoma do konca aprila, po potrebi pa bodo sedelovanje še podaljšali. Vozila se uporabljajo za  pomoč pri dostavi brisev zdravstvenim ustanovam ter za vse ostale potrebe v trenutnih razmerah.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • ylarcho 15:03 07.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks