Avto
12938 ogledov

Video: Ženska pod SUV, mimoidoči dvignili avto!

Reševalni pas/Twitter
Mimoidoči so z rokami dvignili velik Mercedesov SUV GLE, da bi izpod koles rešili žensko.

Kot piše NY post je bila peška, udeležena v nesreči. Za zdaj ni znano, na kakšen način je obtičala pod velikim športnim terencem mercedes-benz GLE. Kot je razvidno iz videoposnetka, ki se je pojavil na družbenem omrežju Twitter, se je nesreča zgodila v New Yorku, kjer je mrgolelo ljudi. Mimoidoči, ki so videli nesrečo, so takoj priskočili na pomoč, dvignili avto, ki tehta več kot dve toni in izpod koles rešili nemočno žensko.

PRIMA test C-suv Avto Po tragediji zahtevajo prepoved prodaje SUV vozil

"Vse se je zgodilo zelo hitro. Videl sem skupino ljudi okoli športnega terenca, ki dvigujejo avtomobil," je dejal eden od očividcev. Žensko ujeto pod vozilom, ki je bila po pričevanju očividcev ves čas zavestna, so odpeljali v bolnišnico, pri čemer ni znano, kakšne poškodbe je utrpela.

Športni terenec porsche cayenne vam je na voljo že od 51.220 evrov! Samo na Žurn boj proti CO2 Avto Dodatna obdavčitev težjih in večjih vozil

Glede na to, da na enem od posnetkov, na katerem jo obkrožajo policisti, leži na hrbtu in v rokah drži mobilni telefon, gre sklepat, da je vendarle imela srečo v nesreči.

Komentarjev 8
  • tiaclaman 05:42 01.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • starlami 02:42 01.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Sallinela
    Sallinela 00:05 01.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com