Avto
42 ogledov

Z avtom storil neumnost, ponj poslal ženo

Avto na garaži
1/3
Facebook
Neki voznik je z avtomobilom obvisel čez rob garažne klančine, nato pa v zadregi po vozilo poslal ženo. A plačilu za parkirnino se ni izognil.

Kitajec iz mesta Guangzhou v provinci Guangdong je poskušal varčevati na račun garažne hiše in je kar mimo znaka za prepoved zapeljal na vrhnjo garažno ploščad, ki je bila zaradi prenove zaprta. Ko pa je hotel z avtomobilom zapustiti parkirišče, je zaradi neprevidnosti zapeljal na rampo, za katero je menil, da je službeni izhod za zaposlene v garaži. Verjetno zaradi noči ni opazil, da gre le za nadstrešek.

Avtomobil je obvisel s sprednjima kolesoma več kot dva metra v zraku. Voznik je domov moral peš, dvojno osramočen pa je naslednje jutro situacijo poslal reševat svojo ženo v upanju, da bodo v garaži verjeli v žensko naivnost in raztresenost. Zaposlenim v garaži ob pogledu na zapuščen avtomobil sprva ni bilo jasno, kaj se je dogajalo ponoči, poroča Daily Mail. Nato pa je prišla po avtomobil žena, ki ni bila dolgo pripravljena trpeti ponižanja za svojega moža in je povedala resnico, kdo je v resnici sedel za volanom.

Avto so rešili s pomočjo žerjava, stroške zanj in za pavšalno parkirnino treh dni pa je na koncu vendarle moral plačati pravi grešnik.

Komentarjev 3
  • Sebastjan Kroflič 15:41 16.april 2013.

    No ja, malo bolj natančno poglej slike... na vseh treh slikah je avto v enakem položaju... kar se tiče pa nadstreška, pa res ne vem, po čem ti sklepaš, da bi naj to bila klančina za (neobstoječe - bodoče) dodatno ...prikaži več nadstropje, iz slik tega res ni možno sklepati, veliko takšnih izvozov na streho je pokritih s takšnim nadstreškom, da dež, sneg,... ne pada na dovoz v zgornje nadstropje in v notranjost garaže...

  • Žurnalček 16:26 13.april 2013.

    Najprej slike sploh niso sled dogajanj, ker je avto na eni sliki tik pred padcem, med tem ko je na drugi samo zdrsnil z rampein se prva kolesa praktično še držijo rampe.Kar se tiše pa službenega izhoda . Izhod ...prikaži več še nikoli ni bil v nebesa , ampak proti zemlji. To po čemer je peljal ni nadstrešek, ampak dovozna klančina za zgornjo etažo , ki bo mogoče narejena , če bo garaža kdaj premajhna. Očitno je pa samo to , da je hotel gospod po temi, doseči čim višjo točko in s tem lepšo nočno panoramo, pa so ga njegove luči v tem malo zezenle. Le zakaj , le zakaj je hotel ponoči tako visoko ?

  • Fertel 12:12 12.april 2013.

    Da to ni bil Pahor....