Avto
46 ogledov

Zlati Boltov GT-R naprodaj

Usain Bolt
1/4
Reuters
Nissan s pomočjo dobrodelne dražbe prodaja športni model GT-R Premium Edition zlate barve modelskega leta 2013, ki je navdušil samega kralja šrinta Jamajčana Usaina Bolta.

Edinstven GT-R Bolt Gold modelskega leta 2013 bo namreč pripadel kupcu, ki bo od 22. novembra do 2. decembra na spletni dražbi na eBay ponudil največji znesek zanj. Celoten izkupiček dobrodelne dražbe bo namenjen Usain Bolt Foundation za podporo izobraževanju in zagotavljanju večjih kulturnih možnosti otrokom in mladim na Boltovi Jamajki.

Sodelovanje Usaina Bolta z Nissanom je steklo junija 2012, ko je postal ambasador znamke. Pred kratkim je postal še častni "direktor navdušenja" znamke v novi Nissanovi globalni kampanji "What IF_".

Pod okriljem tega razširjenega partnerstva je Nissan izdelal posebno izvedbo GT-R Premium Edition modelskega leta 2013 barve Bolt Gold za prodajo preko spletne dražbe. Na avtomobilu bo tudi relief Boltovega podpisa na zlati ploščici. Zmogljivosti in izvedba avtomobila bodo skladne s predpisi, veljavnimi v državi, iz katere bo zmagovalec spletne dražbe. Nissan načrtuje predati avtomobil zmagovalcu dražbe marca 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.