Magazin > VIP
15 ogledov

Policija bo Mary-Kate Olsen pustila pri miru

Policija ne bo zahtevala spiska klicev z mobilnika Olsenove. Žurnal24 main
Policija ne bo izprašala igralke Mary-Kate Olsen, saj meni, da ne bi bila v nobeno pomoč pri raziskavi smrti igralca Heatha Ledgerja. Kate se z žalostjo v glasu spominja igralca.
Mary-Kate Olsen je podala prvo javno izjavo o smrti Heatha Ledgerja: "Heath je bil prijatelj. Njegova smrt je tragična izguba. V tem težkem času so moje misli pri njegovi družini."

Medtem je policija po zadnjih podatkih zanikala, da namerava izprašati Mary-Kate Olsen v zvezi s smrtjo pred kratkim preminulega Heatha.

Sprva je bilo mišljeno, da bodo preiskovalci igralčeve smrti opravili intervju z igralko Olsen in raziskali njuno povezavo. Igralka je končno pokomentirala smrt igralca, o svoji partnerski vezi s preminulim zvezdnikom pa še ni spregovorila. Od tragedije naprej se zadržuje v Kaliforniji.

Policisti so nameravali zahtevati spisek klicev na igralkin mobilni telefon. Heathova maserka je Olsenovo klicala kar trikrat v devetih minutah, preden je poklicala rešilca. Med klici je imela enominutne premore, po tretjem klicu pa je končno poklicala rešilca ter opravila še četrti klic igralki, da jo obvesti o tem, da je že poklicala pomoč. Policisti so med drugim želeli Olsenovo tudi izprašati, zakaj je v igralčevo stanovanje poslala svoje varnostnike.

Policija verjame, da je bil igralec mrtev, še preden je maserka poklicala Olsenovo, zato je načrte o zaslišanju Olsenove opustila in zdaj čaka le še na zdravniško poročilo, ki še vedno ni končano. "S tem, da je maserka najprej poklicala Olsenovo, ni kršila nobenega zakona; kakor tudi ne s tem, da ni najprej poklicala rešilca," so še izjavili na newyorški policiji.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.