Šport > Nogomet
30 ogledov

Zupan jih je poklical 18

Dalibor Volaš Žurnal24 main
Selektor mlade nogometne reprezentance Slovenije Branko Zupan je objavil seznam igralcev, na katere računa za obračuna 17. 11. s Škotsko v Novi Gorici in 20. 11. z Dansko v Aalborgu.
Branko Zupan je s spiska tokrat izpustil nogometaša Primorja Davorja Škerjanca, zaradi poškodbe bo manjkal tudi kapetan Rok Elsner, vrača pa se Dalibor Volaš iz Kopra, ki je letos v prvoligaškem tekmovanju zabil že sedem zadetkov. Prav tako je na seznamu ponovno David Bunderla, ki je prejšnjo akcijo zaradi poškodbe izpustil. Novinec na seznamu je Koprčan Mitja Viler, ki za mlado reprezentanco še nima nastopa.

Igralci se bodo zbrali 12. novembra v Solkanu pri Novi Gorici, kjer bodo opravili krajše priprave na obe srečanji.

Spomnimo, da je Slovenija obe zadnji tekmi (s Finsko v gosteh in Dansko doma) izgubila in se tako s tekmo več od tretjeuvrščene Škotske nahaja na četrtem mestu skupine. Vodi Finska z dvanajstimi točkami pred Dansko s sedmimi.

Seznam reprezentance:
Vratarja: Safet Jahič (Rudar V.), Matjaž Rozman (Interblock).

Branilci: Tadej Apatič (Domžale), Gregor Balažic (Aguillas, ESP), Sebastjan Komel (Hit Gorica), Aleksander Rajčevič (Koper), Erik Salkič (Interblock), Miral Samardžič (Maribor)

Zvezni igralci: Goran Cvijanovič (Hit Gorica), Uroš Korun (MIK CM Celje), Nace Kosmač (Primorje), Anej Lovrečič (Lecce, ITA), Nejc Pečnik (MIK CM Celje), Mitja Viler (Koper)

Napadalci: David Bunderla (Primorje), Doris Kelenc (Drava), Tim Matavž (Groeningen, NIZ), Dalibor Volaš (Koper)
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.