Magazin > VIP
11 ogledov

Heather Mills poziva k veganstvu

Heather predstavlja vegansko akcijo. Žurnal24 main
Nekdanja soproga znanega Beatla Heather Mills se je znova z vso svojo energijo vrgla v aktivizem. Tokrat je v sodelovanju z dobrodelno organizacijo Viva! objavila kontroverzne plakate, ki pozivajo k varstvu Zemlje.
Heather Mills , nekdanja žena Beatla Paula McCartneyja , je znova v svojem elementu. Zloglasna aktivistka za pravice živali in varstvo Zemlje je pred množico paparacev in radovednežev predstavila nov plakat in akcijo za varovanje planeta. Kot del nenavadne tirade je ljudi pozvala, naj poskusijo namesto kravjega piti podganje mleko, da bi zmanjšali globalno segrevanje. Poudarila je, da sekanje dreves in uživanje mesa resno ogrožata okolje, in ponudila nekaj alternativ tovrstnemu početju.

Heather je tako drzna, da je v akciji z besedno igro izpostavila celo svojo nogo, ki jo je izgubila v prometni nesreči. © Viva!

 
39-letna veganka tokrat sodeluje v novi kampanji za varstvo živali dobrodelne ustanove Viva!. Pojavlja se na plakatih, ki voznike dobesedno ustavljajo. Pri kontroverznih idejah je sodelovala tudi Heather sama. Poznavalci britanskega rumenega tiska na to menijo, da je, čeprav je nadležna, bolje, da se ukvarja z aktivizmom, kot pa da govori o zasebnem življenju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.