Šport > Košarka
5 ogledov

Milič vas vabi na milko.tv

Marko Milič vas vabi na svoj blog in k ogledu spletne televizije. Špela Mohorič
V teh dneh je zaživela spletna televizija Marka Miliča z atraktivnimi kompilacijami Milkovih košarkarskih vragolij, intervjujev, zabavnih dogodivščin izven parketov in spominčkov na stare čase.

Slovenski košarkar Marko Milič, trenutno prvi zvezdnik Uniona Olimpije, je te dni predstavil novost - svojo spletno televizijo. Stran www.milko.tv zaenkrat deluje poskusno, na njej pa je moč videti košarkarjeve predstave vse iz časov Triglava iz Kranja, preko kariere v NBA, igranja pri madridskem Realu, pa do novih časov v Union Olimpiji. Poleg spletne televizije bo Milič v prihodnje zagnal tudi spletno stran www.milko.si, kjer bodo prav tako na ogled podrobnosti iz košarkarske kariere Air Milkota oziroma Milky Wayja, kot so igralca poimenovali nekateri navijači. Marko Milič bo na omenjeni spletni strani pisal tudi svoj blog. Da bi košarko še bolj približali mladim, bo Marko Milič poleti v Kranjski Gori vodil košarkarski kamp, medtem ko bo Jure Košir vodil smučarskega, Anže Kopitar pa hokejskega. Na prizorišču bo delovala tudi nogometna šola Francesca Tottija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.