Šport > Nogomet
17 ogledov

Torres s poškodbo mišice

Fernanda Torresa čaka šest tednov dolgo okrevanje po operaciji desnega kolena. ( Žurnal24 main
Španski nogometaš Fernando Torres si je na nedeljski tekmi Liverpoola proti Arsenalu resneje poškodoval mišico. Odsoten bo vsaj tri tedne.

Angleški nogometni prvoligaš Liverpool se bo moral vsaj tri tedne znajti brez napadalca Fernanda Torresa. Španec se je poškodoval na nedeljski tekmi angleškega prvenstva Premier League proti londonskemu Arsenalu, ki se je končal z remijem 1:1, današnji zdravniški pregled pa je pokazal, da si je resneje poškodoval pritezalno mišico. Španec se je po okrevanju na igrišča spet vrnil prav za obračun s topničarji, a se je izkazalo, da še ni nared za igro, zato je odigral le en polčas, povrhu pa si pridelal novo poškodbo.

"Pregled z magnetno resonanco je danes pokazal, da si je Torres poškodoval priteznico – ni res, da je obnovil staro poškodbo. Z igrišč bo odsoten še najmanj tri tedne," je potrdil tiskovni predstavnik Liverpoola in dodal, da to še zdaleč niso vse težave trenerja Rafaela Beniteza. Rentgenski pregled je pri Xabiju Alonsu namreč pokazal zlom stopalne kosti, vendar za zdaj še ni znano, koliko časa bo trajalo okrevanje.

Rdeči so za zdaj v ligi še nepremagani, vendar trenutno za vodilnima Arsenalom in Manchester Unitedom zaostajajo za šest točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.