Slovenija
13 ogledov

Zakrpajte Windows Visto

Od torka naprej je na voljo različica prvega servisnega paketa (SP1 RC). Žurnal24 main
Uporabnikom Viste je na voljo še ne končna različica prvega servisnega paketa (SP1 RC).

Uporabnikom operacijskega sistema Windows Vista, katerega lastnik je največji izdelovalec programske opreme na svetu Microsoft, je od včeraj na voljo (ne še čisto končna) različica prvega servisnega paketa (SP1 RC). Vsi, ki si ga bodo želeli namestiti, bodo to storili s pomočjo »Windows Update« ali »Microsoft's Download Center,« ob tem pa bodo morali večkrat ponovno zagnati računalnik in imeti legalno različico Viste.   

Pomemben je odziv uporabnikov
Microsoftova predstavnica je izjavila, da želijo razširiti krog katerim je SP1 RC na voljo, saj je z večjim vzorcem lažje odkriti pomanjkljivosti. Preden boste servisni paket sploh lahko namestili, boste primorani prenesti še tri posodobitve, ki bodo preverile ali je vaš sistem primeren za SP1, in računalnik dvakrat ponovno zagnati.

Kdaj bo na voljo končna različica paketa SP1 še ni znano, Microsoft obljublja le, da bo to v prvem četrtletju prihajajočega leta .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.