Šport > Košarka
4 ogledov

Marbury zapustil New York

Mrk pogled Dwyana Wada, ki je s klopi videl že šesti poraz Miamija. Žurnal24 main
Stephon Marbury je brez pojasnila zapustil moštvo New York Knicks in po vsej verjetnosti ne bo več igral za ta klub. Brezec s šestimi točkami pomagal Charlottu do zmage.
 

Liga NBA

Charlotte : Miami 91:76
Orlando :
Seattle 103:76
Indiana : Boston 86:101
Memphis :
Houston 105:99
Dallas :
Philadelphia 99:84
San Antonio :
L. A. Lakers 107:92
Phoenix :
New York 113:102
Portland :
Detroit 102:94

Od Slovencev je tokrat stopil na parket le Primož Brezec, ki je ob zmagi Charlotta proti čedalje slabšemu Miamiju prispeval 6 točk, 3 skoke in 1 asistenco v 15 minutah igre. Saša Vujačič zaradi poškodbe ni sodeloval ob porazu Jezernikov pri San Antoniu.

Stephon Marbury, prvi strelec Kratkohlačnikov iz New Yorka, je brez pojasnila zapustil moštvo ravno pred odhodom na tako imenovani road trip. Njegov soigralec Eddy Curry je povedal, da je njegova odsotnost hud udarec za moštvo. "Nihče ne ve, kaj se je zgodilo. Borili se bomo brez njega. Seveda bi bili veseli, če bi nam pomagal, vendar pa se bomo do takrat zanesli na svoje moči." Boston nadaljuje izjemno serijo in tudi po gostovanju pri Indiani ostaja neporažen. Blestela sta Paul Pierce z 31 točkami in Kevin Garnett, ki je dosegel 18 točk in dodal še 11 skokov. Kelti so prvič po sezoni 1987/88 zmagali prvih šest tekem, vseeno pa jih do rekorda, 14 zaporednih zmag iz sezone 1957/58, čaka še veliko dela. Kriza Miamija je čedalje hujša. Vročica je v Charlottu izgubila že šestič, Shaquille O'Neal pa ob katastrofalnih predstavah priznava, da je ekipa na dnu. "To je že res prava sramota," je povedal Shaq. V Memphisu je Srb Darko Miličić dosegel 20 točk in v neposrednem dvoboju zasenčil Kitajca Yao Minga (22), Raketam pa ni pomagalo niti 41 točk Tracyja McGradyja.

V San Antoniu so Ostroge zmagale že sedmič letos, stvari pa je tokrat v svoje roke vzel Bruce Bowen, ki sicer v ekipi San Antonia bolj velja za "moža iz ozadja". S 23 točkami je Bowen zasenčil celo Kobeja Bryanta, velik delež k zmagi pa sta prispevala tudi Tony Parker (26) in Manu Ginobili s 17 točkami. Saša Vujačič zaradi poškodbe ni igral.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.