Projekti
0 ogledov

V dobrem dnevu več kot 166.000 voženj

Odkar je igra dostopna, smo zabeležili že več kot 166.000 voženj. Žurnal24 main
Spletna igra Ski Challenge je obnorela tudi Slovence. V dobrem dnevu je zasvojila že več kot 8000 tekmovalcev. Prva tekma pa se nezadržno približuje. Konec tega tedna bomo dobili prvega zmagovalca.

Prvenstvo v spletni igri Ski Challenge, ki se je začela v torek, enajstega decembra, napoveduje vročo zimo, razburljive tekme in hud boj za bogate nagrade. V dobrem dnevu si je igro, ki je prevzela že več kot milijon Evropejcev, na svoj računalnik naložilo že več kot 5000 slovenskih uporabnikov. V tem virtualnem svetovnem prvenstvu v smuku se je registriralo že več kot 1600 tekmovalcev, ki merijo na sam vrh in si želijo postati smučarska zvezda! In še en podatek: odkar je igra dostopna, smo zabeležili že več kot 166.000 voženj. Torej, le po hribu strmo navzdol, da boste na tekmi v najboljši formi!

Postanite smučarske zvezde! Kliknite na zgornjo slikico! 
 
Prva preizkušnja se nezadržno približuje. Ta konec tedna (od 14. do 16. decembra) bo premiera igre Ski Challenge na legendarni progi Saslong v Val Gardeni . Medtem ko se bodo v Grödnu merili najboljši alpski smučarji z našim Andrejem Jermanom , se boste z uro in tekmeci borili tudi vi. Start je na 2249 metrih višine, cilj pa na 1410 metrih. Pred vami je torej zahtevna proga, dolga skoraj 3500 metrov. Do takrat pa trenirajte in se dobro pripravite, ali povedano drugače: ne oklevajte, preizkusite svoje sposobnosti in zmagajte!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.