Šport > Nogomet
9 ogledov

Kuyta okradli

Dirk Kuyt je samo eden izmed številnih nogometšev, ki so bili žrtve vlomilcev Žurnal24 main
Nogometaš Liverpoola in nizozemski repezentant Dirk Kuyt je bil žrtev vlomilcev, ki se se očitno spravili na nogometaše Liverpoola, saj je bil Kuyt že peti nogometaš, ki se mu je to zgodilo.

Nogometaši angleškega Liverpoola so postali priljubljena tarča vlomilcev na Otoku. Britanska policija je v ponedeljek zvečer sporočila, da je bil nizozemski reprezentant Dirk Kuyt že peta žrtev iz tega nogometnega kluba, ki so ga vlomilci izropali v zadnjem letu in pol. Zlikovci so Kuytovo stanovanje "obiskali" v prejšnjem tednu, ko je bil nogometaš na reprezentančni pripravah za tekmo z Luksemburgom (1:0). Zanimivo je, da se je razvil pravi trend vlomov v času, ko so nogometaši na reprezentančnih akcijah.

Pred Kuytom so žrtve vloma postali vratar Jerzy Dudek, branilec Angel Agger, napadalec Peter Crouch in Španec Pepe Reina in prav vsi so imeli v času "neprijetnega obiska" reprezentančne ali pa klubske akcije v drugih krajih. Vlomilci so vselej ob nakitu in drugih predmetih ukradli tudi nogometne trofeje in medalje. Dudeku in Reini pa so vlomilci odpeljali tudi porscheje. Reini so ukradli tudi terensko vozilo, ki so ga kasneje našli popolnoma razbitega.

Žrtev vloma v angleškem nogometu je bil tudi zvezdnik Manchester Uniteda Wayne Rooney in tudi slednjemu so neznanci odnesli pokale in medalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.