Magazin > VIP
16 ogledov

Čas sprememb za Sanjo Grohar

Sanjo je motilo, da so jo stalno primerjali z Nino Osenar.
1/31
Žurnal24 main
Nekdanja misica, pevka in televizijska voditeljica Sanja Grohar je pred kratkim napovedala, da bo zanjo nastopil čas sprememb, kar se te dni tudi uresničuje.

Prvi korak je bila temeljita sprememba frizure. Ko si je pred dnevi svoje temne lase še dodatno skrajšala – med drugim tudi zato, ker so jo ljudje stalno primerjali s starleto Nino Osenar, kar je Sanjo zelo motilo –, si je mična lepotička premislila in se odločila postati dolgolaska, lase pa si je s črne barve prebarvala na rjavo.

Drugi korak na poti spremembe je napovedala kar sama. "V prihodnje lahko poslušalci z moje strani pričakujete povsem drugačno Sanjo Grohar, kot ste je bili vajeni do sedaj," je dejala in dodala, da bo letos presenečala z različnimi glasbenimi slogi. Tako je v novi pesmi z naslovom Ko sneži presenetila, saj gre za zelo čustveno in izpovedno balado.

Do sedaj smo bili namreč vajeni le veselih skladb in poskočnih pop ritmov. Mnogi so tako že prepričani, da Kranjčanka v novi pesmi kaže glasbeni napredek, saj v baladi pride do izraza njen vedno boljši vokal. Sicer pa je lepotička zadnje čase vse bolj zasedena. Poleg vodenja oddaje Bonboniera na TV Paprika zdaj načrtuje še izdajo novega albuma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.