Magazin > VIP
19 ogledov

Kregata se med snemanjem

Reese in Vince snemata romantično komedijo in sta si ves čas v laseh. Žurnal24 main
Prepiranje med igralcema Reese Witherspoon in Vinceom Vaughnom naj bi resno ogrozilo snemanje njunega novega filma Four Christmases.

Igralca snemata romantično komedijo z naslovom Four Christmases, snemanje pa naj bi ogrožalo njuno neprestano prerekanje. Vince se glede dela obnaša izjemno ležerno, kar Reese spravlja v bes, še posebno zato, ker ji on ne priznava "superučinkovitih" igralskih metod.

Neki vir je za New York Daily News povedal, da se Vince zjutraj privleče na snemanje, kot da bi ravno prišel iz kakšnega kluba, medtem ko je Reese videti brezhibno. Nato si ona želi, da predebatirata vsak prizor in večkrat vadita besedilo, on pa jo prepričuje, da gre njemu bolje, če je sproščen in veliko improvizira. "Ona je perfekcionistka, on pa si želi stvari preizkusiti na več načinov. Včasih, ko Vince stoji za njenim hrbtom, ima tak pogled, kot da bi jo hotel ubiti," je še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.