Šport > Nogomet
19 ogledov

Drogba operiran

Didier Drogba bi se po nekaterih namigovanjih lahko pridružil enemu izmed milans Žurnal24 main
Nogometni napadalec Didier Drogba se je dolgo časa izogibal operaciji poškodovanega kolena, v petek zvečer pa se je zdravniška ekipa londonskega Chelseaja odločila, da je poseg nujen.

Nogometni napadalec iz Slonokoščene obale Didier Drogba se je dolgo časa izogibal operaciji poškodovanega kolena, v petek zvečer pa se je zdravniška ekipa londonskega Chelseaja, na čelu z zdravnikom Brayanom Englishom, odločila, da je poseg nujen. Danes so slovitega afriškega nogometaša tudi operirali, njegovo okrevanje pa bo dolgo vsaj štiri tedne.

Drogba bo v tem času izpustil nekaj pomembnih premierligaških tekem, med drugim dvoboj z vodilnim Arsenalom, in pokalno tekmo z Liverpoolom, bržkone pa bo manjkal tudi na afriškem pokalu v Gani, ki se bo začel 20. januarja prihodnje leto. Tekmovanje na črni celini je bil tudi glavni razlog, da se je Drogba dolgo časa obotavljal glede operacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.