Šport > Nogomet
29 ogledov

Zadnjica ga je drago stala

Dino Drpić je tudi občasni hrvaški reprezentant. Žurnal24 main
Hrvaški nogometaš Dino Drpić je bil tik pred podpisom večletne pogodbe s turškim Bešiktašem, vendar so se pri Bešiktašu premislili, saj je v javnost prišel posnetek, ki prikazuje Drpića v nekoliko nerodnem položaju.

Hrvaški nogometaš Dino Drpić je bil tik pred podpisom večletne pogodbe s turškim Bešiktašem, ko pa je vodstvo istanbulskega moštva videlo posnetek, na katerem je obrambni igralec zagrebškega Dinama kazal zadnjico privržencem Hajduka, so si premislili in z njim odpovedali sodelovanje.

Da bi bila Drpićeva nesreča še večja, je turški nogometni velikan pogodbo podpisal z njegovim soigralcem pri moštvu iz hrvaške prestolnice Gordonom Schildenfeldom. Denarne podrobnosti prestopa Schildenfelda – pred enim letom je iz Šibenika prišel v Dinamo – v edino mesto na svetu, ki leži na dveh celinah, niso znane, 23-letni nogometaš pa je z Bešiktašem podpisal pogodbo za tri leta in pol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.