Šport > Nogomet
10 ogledov

Benitez: Nihče ni upravičen do kritike

Rafa Benitez trenutno nima preveč razlogov za veselje in nasmeh. FOTO: Reuters Žurnal24 main
Nogometaši Liverpoola so v četrtem kolu Lige prvakov dosegli rekordno zmago. Z 8:0 so pometli z Bešiktašem. Menedžer Rafael Benitez je nogometaše pohvalil, prepričan pa je, da bi bila zmaga lahko še višja.

Po dveh porazih in remiju v prvih treh kolih Lige prvakov so nogometaši Liverpoola srd stresli nad Bešiktaš. V četrtem kolu so turškega predstavnika premagali z rekordnim izidom 8:0. "Vedno stremimo za zmagami in naslovi. Slednjega sicer še nismo dosegli. Sezona je še dolga, vendar pa je osvojitev rekorda vedno nekaj pozitivnega," je dejal španski nogometni strokovnjak Rafael Benitez.

Yossi Benayoun © Getty Images

 
Zmaga nad Bešiktašem je sploh prva v letošnji sezoni LP. Pred tem so rdeči v prvem kolu remizirali s Portom (1:1), v drugem doživeli hladen tuš, ko jih je premagal Marseille (0:1), nato pa je bil usoden še Bešiktaš (2:1). Na povratni tekmi se je nogomet igral po Liverpoolovih notah. "Vedeli smo, da moramo hitro doseči gol. Ko nam je to uspelo, je bilo vse lažje. Nekatere stvari bi še lahko popravili, vendar nihče ni upravičen do kritike," je povedal Rafa. Na tekmi je v polni luči zasijal Benayoun , ki je dosegel prvi hat-trick v letošnji sezoni LP. Po dva zadetka sta dodala Crouch in Babel , enega pa je zabil kapetan Gerard .

Liverpool je po visoki zmagi ohranil možnosti za osvojitev prvih dveh mest v skupini A, ki še vodita v nadaljnji del tekmovanja, vendar bodo morali angleški nogometaši, če bodo želeli ostati v boju za naslov, bržčas doseči dve zmagi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.