Šport > Nogomet
8 ogledov

Figo končuje kariero

Bo Figo res sklenil kariero v dresu milanskega Interja. Žurnal24 main
Po poročanju hrvaških ter italijanskih medijev naj bi Portugalec Luis Figo, član Interja iz Milana ter nekdanji igralec Reala iz Madrida, po koncu sezone sklenil profesionlno kariero.

Portugalski nogometni reprezentant in igralec milanskega Interja Luis Figo je napovedal, da bo po letošnji sezoni po vsej verjetnosti končal kariero. V nadaljevanje le te bi ga lahko prepričala le res ugodna ponudba. Italijanski mediji so 35-letnega Figa, ki se mu pogodba v Italiji izteče, praktično že odpisali in pišejo, da bo nogometaš bržkone nadaljeval kariero v ameriški MLS, kjer že igra njegov nekdanji soigralec pri madridskem Realu David Beckham. Trenutno Figo še vedno okreva po poškodbi noge. Zanimivo je, da sploh trenira v Milanu, saj bi moral najboljši nogometaš leta 2001 kariero končati v Savdski Arabiji, a je nekdanjemu kapetanu portugalske reprezentance uspelo prekiniti pogodbo s Savdijci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.