Magazin > VIP
18 ogledov

Striptizeta na Opernem plesu

Letošnja gostja Richarda Lugnerja je Dita von Teese. Žurnal24 main
Leto je naokrog in na Dunaju so se spet zbrali politična smetana ter zvezdniška imena iz sveta zabave in športa.

Najlepša plesna dvorana na svetu je za nocojšnji Operni ples dobila novost: častitljivo ložo v prvi vrsti v operni hiši je organizatorica Desiree Treichl - Stürgkh na hitro spremenila v nekakšen "pink bar". Namesto razprodanih miz bo tako v loži, ki bo dostopna vsem obiskovalcem, dominiral 17 metrov dolg bar.

V njegovem zgornjem delu so namestili ogromne pahljače, ki bodo hladile goste. Didžejka bo skrbela za ustrezno "cool" glasbeno podlago. Na voljo bodo ne le rožnate pijače, temveč bodo barvno usklajene tudi jedi. Bar je zamišljen kot točka srečevanja vseh gostov, je pojasnila Treichl-Stürgkhova.

 

Seznam udeležencev letošnjega Opernega plesa se je v zadnjem hipu malo skrčil, saj so prihod odpovedali švicarski predsednik Pascal Couchepin, turški nogometaš Hakan Sukur in olimpijski zmagovalec v namiznem tenisu Jan-Ove Waldner.

Kadilcem dva salona
Operni ples bo prijaznejši do kadilcev, saj jih ne bodo pregnali v oddaljene prostore, temveč jim bosta na voljo kar dva salona. V celotni ureditvi prostorov je nasploh čutiti roko nove organizatorice. Med drugim so zmanjšali obseg cvetličnih aranžmajev in jih približali tematiki evra – skupaj s cvetličnimi kroglami iz rožnatih vrtnic.

Glavna gostja Opernega plesa in Richarda Lugnerja je letos striptizeta in model Dita von Teese. Značilno zanjo je, da je v pasu stisnjena na 41 cm, ima bledo kožo, črne skodrane lase in temne ustnice. Krhka Američanka, visoka 1,68 metra in težka 48 kilogramov, je znana predvsem po svojem neuspelem zakonu s šokantnim rockerjem Marilynom Mansonom.

Zelenooka Von Teesova, po naravi plavolaska, je s svojim videzom v slogu štiridesetih let stopila tudi v svet filma in nastopala v drugorazrednih, tudi erotičnih filmih. Njeni nastopi potekajo pod motom burleske – mešanice varieteja, šova in striptiza ali pa pod motom svet iluzij, sanj in heca, kot pravi sama. Von Teesova je znana tudi po tem, da gola pleše v ogromnem kozarcu za martini, kar bo spet izvedla tudi v sklopu Opernega plesa. Sicer pa je umetnica navdušena nad Dunajem, ki se ji zdi veliko bolj romantičen od Los Angelesa.

Operni ples bodo Dunajčani občutili tudi zaradi spremenjenega prometnega režima, saj bo slavni Ring zaradi prihajanja gostov zaprt od 20.00 do 23.00. V Opero bodo gostje prihajali po rdeči preprogi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.