Šport > Nogomet
18 ogledov

Lacatus nasledil Hagija

Gheorge Hagi je dobil naslednika. Žurnal24 main
Nekdanji nogometni zvezdnik romunske reprezentance, napadalec Marius Lacatus, je postal novi trener Steaue iz Bukarešte.
Marius Lacatus bo nasledil Gheorgheja Hagija. Lastnik romunskega podprvaka Gigi Becali, ki je v domovini tudi zelo priljubljen politik, je minuli mesec zakrivil odstop Gheorgheja Hagija z mesta trenerja. Becali je namreč javno diskreditiral Hagijevo delo, ga ocenil kot nesposobneža in si vzel pravico, da dejavno sodeluje pri vodenju moštva in imenovanju postave. Vse od Hagijevega odhoda je klub vodil pomočnik trenerja Massimo Pedrazzini.

Pedrazzini bo v Steaui še naprej deloval kot pomočnik trenerja, le da bo zdaj pomagal Lacatusu. Steaua za zdaj v Ligi prvakov še ni osvojila niti točke, na romunskem prvenstvu pa je šele na sedmem mestu. "Vedno sem si želel nekoč voditi Steauo in zdaj so moje sanje izpolnjene," je dejal Lacatus, ki je bil član zmagovitega moštva Steaue, ki se je leta 1986 veselilo evropskega pokala, ob tem pa je za romunsko izbrano vrsto igral tudi na svetovnih prvenstvih 1990 in 1994.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.