Magazin > VIP
36 ogledov

Sarah diši umetnost

Van Gogh bi za tako priložnost zagotovo žrtvoval eno uho. Žurnal24 main
Sarah Jessica Parker bo koproducentka novega resničnostnega šova, ki bo za umetnike naredil to, kar je Project Runway naredil za modne oblikovalce.

Naj spomnimo, Project Runway, kjer je vlogo, podobno Parkerjevi, igrala manekenka Heidi Klum, je bil resničnostni šov z modnimi oblikovalci. Le-ti so v vsakem nadaljevanju dobil posebno nalogo, pri kateri so oblikovali eno oblačilo, nakar so njihov izdelek ocenjevali sotekmovalci in priznani modni oblikovalci.

Nekako podobno je projekt zasnovala Sarah Jessica Parker s svojo produkcijsko hišo Pretty Matches. V šovu bo sodelovalo dvanajst obetavnih umetnikov, ki bodo v primeru zmage dobili denarno nagrado, razstavo v galeriji in sponzorirano turnejo po državi.

Sodelujoči v resničnostnem šovu bodo tekmovali v različnih disciplinah, kot so kiparstvo, slikarstvo in fotografija. Njihova dela bodo ocenjevali sotekmovalci in svetovno priznani umetniki. Medtem ko bo en umetnik slavil zmago, bo drug primoran pospraviti kovčke in oditi domov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.