Šport > Košarka
10 ogledov

Wade popeljal Vročico do zmago

Dwayne Wade se vrača v polnem sijaju. Žurnal24 main
V noči s sobote na nedeljo so košarkarji lige NBA odigrali deset tekem. Dejavna sta bila tudi Boštjan Nachbar in Primož Brezec. Slovenski izkupiček tokrat polovičen.
 

Liga NBA

Indiana : Utah 117:97
Washington : Portland 109:90
Charlotte : Seattle 100:84
New Jersey : Miami 87:91
Minnesota : New Orleans 82:100
Houston : Phoenix 105:115
Milwaukee : Atlanta 105:96
Dallas : Memphis 108:105
Denver : New York 115:83
LA Clippers : Chicago 73:92

Primož Brezec je z ekipo Charlotte Bobcats gostoval v mestu grunga Seattlu. Kljub povprečnim predstavam mu trener Sam Vincent še vedno zaupa mesto v prvi peterki, a v primerjavi z ostalimi igralci udarne postave deležen zajetno manjše minutaže. Tokrat je na igrišču preživel dobrih deset minut, v katerih je dosegel dve točki in pet skokov za zmago Charlotta nad Seattlom s 100:84. "Nadzvočniki“ tokrat niso našli načina, kako zaustaviti razpoložena Jasnona Richardosna in Geralda Wallaca. Prvi je dosegel 23 točk in k temu dodal še sedem skokov ter dve podaji, drugi pa se je zaustavil pri 27 točkah šestih skokih in treh podajah. Charlotte se je z zmago povzpel na drugo mesto jugovzhodne divizije.

Miami je očitno našel pot iz krize. To je Dwayne Wade, ki se po težavah s poškodbami vrača na sceno. Tokrat je s 23 točkami in šestimi asistencami "Vročico“ popeljal do zmage nad New Jerseyjem (91:87). Boštjan Nachbar ni imel večera. V trinajstih minutah je v statistiko zapisal tri točke in skok. "Mrežice" zasedajo tretje mesto atlantske divizije.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.