Šport
21 ogledov

Balderman selektor

Balderman bo prevzel vaterpolsko reprezentanco. Žurnal24 main
Predsedstvo Vaterpolske zveze Slovenije je sporočilo, da se nekdanji reprezentant Tomo Balderman vrača na krmilo slovenske vaterpolske reprezentance.
Tomo Balderman se vrača na krmilo slovenske vaterpolske reprezentance. PredsedstvoVaterpolske zveze Slovenije je sporočilo, da bo Balderman, dolgoletni igralec in trener Triglava ter reprezentance, ekipo prevzel vsaj do konca kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2008. Kvalifikacije bodo že med 4. in 6. januarjem v Dubrovniku, nasprotniki Slovenije pa bodo Hrvaška, Črna gora in Velika Britanija.

"Trenutno smo se z VZS dogovorili le za sodelovanje v prihajajočih kvalifikacijah za EP. Glede na skupino iz katere ne moremo napredovati na EP, rezultat seveda ne bo najpomembnejši. Za nas je to le obveznost, ki jo moramo opraviti. Za usodo slovenskega vaterpola pa bo odločilno obdobje po teh kvalifikacijah, ko bo potrebno potegniti prave poteze," je povedal Tomo Balderman, ki si svojih pomočnikov še ni izbral. Najprej se bo pogovoril s trenerji, s katerimi je že sodeloval. Pričakovati je, da bo njegov pomočnik eden izmed mladih kranjskih trenerjev.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.