Šport
12 ogledov

Skalde na Jesenicah

Kim Collins je dočakal kakovostno okrepitev. Žurnal24 main
Hokejisti Acronija Jesenic so pred koncem avstrijske lige Ebel dobili novo okrepitev. V Podmežaklo prihaja kanadski napadalec Jarrod Skalde.

Hokejisti Acronija Jesenic bodo zadnja tri kola v ligi Ebel proti Linzu (29. 1. 2008 ob 19.15 v dvorani Podmežakla), Dunaju (1. 2. 2008) in Salzburgu (3. 2. 2008) odigrali z novo okrepitvijo. Danes je namreč na Jesenice pripotoval 36-letni (26. 2. bo praznoval 37. rojstni dan) Jarrod Skalde, ki bo jeseniškemu napadu pomagal zabiti čim več zadetkov in poskušal pomagati pri izpolnitvi želenega cilja železarjev, uvrstitvi v polfinale.

Kanadski napadalec ima v svoji hokejski zgodovini bogate izkušnje iz različnih lig, odigral pa je tudi 120 tekem v ligi NHL, kjer je nastopal za kar sedem moštev. Kanadskemu napadalcu iz Ontaria Evropa ni tuja, saj je igral že v Švici in na Švedskem. Če bodo dokumenti za 180 cm visoki in 81 kg težki center urejeni, bo svoj krst v rdečem dresu doživel v torek na tekmi proti Linzu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.