Šport
55 ogledov

Waltin izbral potnike za Belorusijo

waltin_dres_sad Žurnal24 main
Slovenski hokejski selektor Mats Waltin je skupaj s pomočnikom Matjažem Kopitarjem sestavil seznam potnikov na pripravljalni turnir v Belorusiji. Na seznamu se je znašlo 26 igralcev.
 

Seznam izbrancev

vratarji: Gaber Glavič, Andrej Hočevar in Robert Kristan
branilci: Damjan Dervarič, Sabahudin Kovačevič, Aleš Krajnc, Miha Rebolj, Mitja Robar, Dejan Varl, Uroš Vidmar, Žiga Pavlin, Andrej Tavželj
napadalci: Jurij Goličič, Tomo Hafner, Andrej Hebar, Gregor Polončič, Boris Pretnar, Anže Terlikar, Ivo Jan, Matic Kralj, Egon Murič, Tomaž Vnuk, Rok Pajič, Tomaž Razingar, Marcel in David Rodman

Selektor slovenske hokejske reprezentance Mats Waltin in njegov pomočnik Matjaž Kopitar sta za tretji reprezentančni pripravljalni turnir serije Euro Challenge, ki bo od 6. do 9. februarja v Belorusiji, pripravila seznam 26 hokejistov, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije. Na tretjem turnirju sezone 2007/2008 se bo Slovenija pomerila z Danci in Belorusi, namesto Latvije, ki je odpovedala sodelovanje v beloruskih mestih Gomel in Žlobin, pa so prireditelji sestavili še lokalno pokrajinsko selekcijo. V sredo, 6. februarja bo Slovenija igrala z Dansko, dan kasneje z Belorusijo, 9. februarja pa z domačo selekcijo. Ker se bo drugi del lige Ebel končal šele 3. februarja, posebnih priprav tokrat ne bo, temveč bodo igralci odpotovali v Belorusijo že v torek, 5. februarja v zgodnjih jutranjih urah.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.