Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Kriminalist: Maddie je mrtva

Gerry in Kate McCann še vedno upata, da bodo Maddie našli živo. Žurnal24 main
V primeru pogrešane Maddie McCann je prišlo do preobrata. Eden od kriminalistov je namreč izjavil, da je deklico najverjetneje ubil pedofil.

Starši pogrešane britanske deklice Maddie McCann si bodo lahko oddahnili, saj nista več na seznamu osumljencev, ki naj bi bili vpleteni v izginotje njune hčere. Deklico naj bi iz stanovanja odvedel pedofil, piše portugalski časnik Publico.

Časniku je podrobnosti najnovejših izsledkov preiskave izdal vodja portugalskih kriminalistov  Paul Rebelo, ki je pred enim mesecem še enkrat pregledal Maddiejin primer. "Vlom v sobo je bil načrtovan. Vse je šlo zelo hitro. Deklica se je zbudila in zakričala. Storilec jo je poskušal utišati in pri tem se je zgodila nesreča," je izjavil Rebelo in dodal, da je storilec, po vsej verjetnosti pedofil, truplo nato nekje skril.

Če teorija drži, bi to pomenilo, da McCannova nista več med osumljenci. Starši izginule deklice te teorije sicer nočejo sprejeti, saj še vedno upajo, da bodo Maddie našli živo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.