Šport
25 ogledov

Tyson spet v sporu z zakonom

Mike Tyson bo zopet sedel. Žurnal24 main
Nekdanji svetovni boksarski prvak v težki kategoriji Mike Tyson se je zaradi posedovanja kokaina in vožnje pod vplivom drog spet znašel v navzkrižju z zakonom.

Oblasti so nekdanjega boksarja Mika Tysona decembra lani v Scottsdalu ustavile, ko je vozil pod vplivom prepovedanih drog, prav tako pa so policisti pri njem našli kokain. Zaradi tega mu je grozila tudi kazen štirih let zapora, a ga je sodnik v ponedeljek obsodil na le 24 ur zapora ter tri leta pogojno.

Policisti so 41-letnega Tysona lani ustavili po tem, ko je zapustil lokal v mestu Scottsdale, in pri tem ugotovili, da nekdanji boksar deluje precej zmedeno, poleg tega pa so ga videli, kako je z armaturne plošče svojega črnega BMW-ja brisal bel prah. Ko so pri njem našli še nekaj vrečic kokaina, so imeli dovolj dokazov, da so primer predali sodniku za prekrške. Tyson je že takrat policistom priznal, da je kokain užival "vedno, kadar ga je le uspel dobiti". Poleg tega je priznal, da je na omenjeni dan zaužil tudi marihuano in antidepresiv zoloft. Nekaj dni po aretaciji se je sam prijavil v poseben program za zdravljenje zasvojenosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.