Magazin
26 ogledov

Kako začiniti predigro?

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Ugotovite, kaj vzburi vašo partnerico, in zadovoljite njene želje. Vaša pozornost in trud bosta zagotovo poplačana.

Ženske odkrito in skrito sanjarijo, si želijo in hrepenijo. Tega se mora zavedati vsak moški.

Naj se dogaja ponoči – ženske si včasih želijo čutiti le dotike. Vznemirjenje, ki naježi kožo, je še večje, če ne ve, kje se je boste v naslednjem hipu dotaknili. Čeprav imajo moški po navadi med seksom raje prižgano luč, vam polagamo na srce, da svoji partnerici privoščite naslado v temi. Čez oči ji zavežite ruto in jo presenetite. Zagotovo se boste ob pogledu na njeno predajanje užitkom vzburili tudi sami.

Prijetna kazen – poglejte svojo dlan! Še nikoli niste pomislili, da bi našeškali svojo drago? Rahel pok po zadnjici vznemiri vsako. Če pa se bo srečala še z vašimi hudomušnimi očmi, bo to zadetek v polno. Med seksi tepežem jo grajajte, pazite le, da vas ne bo razumela narobe.

Umazane besede – ženske vzburja "umazana" govorica. Če tega doslej še niste počeli, varčujte z večjimi packarijami. Za začetek ji s strastjo v glasu povejte, kaj delate, kako jo čutite, kako vidite njeno seksi telo. Dajte ji vedeti, da vas je čisto obnorela. Kmalu vam bo ob njenem drhtenju jasno, da jo vaše besede neizmerno vzburjajo.

Seks v maskah – ženske obožujejo igrice in igranje vlog. Bodite njen učitelj za matematiko. Ali pa najeti vrtnar. Nakupita rekvizite in kostum ter poskusite. Če ne veste, ali je vaša partnerica za tovrstno zabavo, to lahko preverite na zelo preprost način. Ob naslednji priložnosti jo vprašajte: "Kaj bi pa danes jedli, gospa?" Če bo pogovor nadaljevala v istem tonu, ste lahko prepričani, da jo boste z vlogo porednega služabnika popolnoma obnoreli.

Ker se dekleta med sabo razlikujejo, morate sami ugotoviti, kaj obnori vašo partnerico. Če boste zadovoljili njene želje, bo tudi ona zadovoljila vaše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.